Jesse-lezingen, rondleiding en fietsroute 11 en 12 september 2021

Tijdens de Open Monumenten Dagen op 11 en 12 september 2021 bezochten meer dan 250 bezoekers het rijksmonument van Jesse, De Keet op Rijnsburgerweg 35. Het programma was een initiatief van de Jesse Stichting ism stichting Osger, OMD Leiden en de eigenaar.

ANWB-Monumentenbord bij ingang De Keet

Voorbijgangers van De Keet kunnen straks bij de ingang van dit rijksmonument aan Rijnsburgerweg 35 lezen hoe bijzonder Jesse's opus magnum is. In samenwerking met de eigenaar, huurder en Anneke Jesse zal in het najaar 2021 een monumentenbord worden onthuld.

Halfjaarlijkse nieuwsbrief

Via het contactformulier kunt u zich opgeven voor de halfjaarlijkse digitale nieuwsbrief, die u ook attendeert op de onderwerpen in de tweemaandelijkse blog over Jesse.

Wilt u donateur worden?

De Jesse Stichting, die geheel uit vrijwilligers bestaat, verwelkomt van harte uw steun voor de activiteiten. Zo helpt u om het kostbare erfgoed van Jesse in stand te houden.

Donateurs krijgen halfjaarlijks de nieuwsbrief, worden attent gemaakt op nieuwe blogs op deze website en krijgen uitnodigingen voor activiteiten van de stichting, zoals lezingen, excursies en de jaarlijkse Jesse Borrel in De Keet op of rond 10 juli.

Als particulier bent u voor € 25 per jaar donateur. Voor € 500 bent u donateur-voor-het-leven.
Bedrijven zijn donateur voor € 250 per jaar.

Donateur worden

• Vul uw naam in
  • Uw email adres. Dit hebben we nodig om op uw reactie te kunnen antwoorden.